Extension by best poker site the nr. 1 poker site.

 

GASTENBOEK

Wij vinden het leuk als u hier een berichtje achterlaat.

U bent verplicht uw e-mail adres in te vullen, deze wordt echter niet getoond in het bericht.

Naam *
E-mailadres *
Inhoud *
Afbeelding verificatie *
   
 

Cobie en Teun

In juli 2014 voor de tweede keer vakantie in het mooie apparftgement "Klein Rosental" in Neukirchen. Mede door de ligging en de compleetheid van het appartement hebben we weer een heerlijke vakantie gehad. Veel gewandeld en gezien.

 

De omgeving is afwisselend en de voorzieningen zijn prima. Een mooi en nog niet super drukke toeristische omgeving.

Met de Krimm;ler Watervallen om de hoek, de lift (zomer en winter) op ongeveer 5 autominuten, het nationaal park Hohe Tauern op ongeveer 20 km en Zell am See op ongeveer 40 km een prima punt voor uitstapjes.

 

In Neukirchen kun je in diverse restaurants voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding goed eten. Een aanrade is ondermeer restaurant "Siegen". 

13/08/14

Familie Kulik

Augustus 2013

Twee heerlijke weken zomervakantie gevierd in dit zeer complete appartement. Het grote balkon was een heerlijke plek om 's morgens de dag te beginnen en na een actieve dag weer af te sluiten. De jongens (7 en 10 jaar) hebben zich ook prima vermaakt en konden beneden op het straatje lekker met de bal spelen. Kortom een echte aanrader.

Groeten van familie Kulik

13/09/13

familie van der Tuin

Zomer 2013 

Wij zijn met onze familie van 5 personen twee weken verbleven in dit zeer mooie luxe appartament met alles voor handen wat een gezin nodig heeft! Zeer aardige eigenaren die goed te bereiken zijn! Door hun een super vakantie ga zo door.

Gegroet Fam van der Tuin Smile

09/08/13

Familie Peeters

Wat een heerlijke week. Heerlijk geskied in de Wildkogelarena. Het appartement was mooi en van alle gemakken voorzien. Zelfs ruim genoeg voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Volgend jaar komen we zeker terug.

21/02/13

Ria en Sjaak

Heerlijke week in het mooie huis van Elly en Arnoud, we hebben genoten van de omgeving en de rust, vooral de rust, gewoon niets doen!!!! Een actieve vakantie is aan ons niet besteed maar ook voor degene die wel actief willen zijn is dit een perfecte vakantie bestemming.

Groetjes Sjaak & Ria 

27/09/12

 

Powered by Phoca Guestbook
Tuesday the 26th. Joomla templates 2.5. Haus Klein Rosental